Eibaar | Den Bommel

ONS VERHAAL

wie zijn wij?

Wij Sjef en Hanneke zijn de pluimveehouders achter Eibaar. Samen met onze kinderen Jan, Gijs, Hein en Marieke beleven we dagelijks de boerderij in al haar facetten. Dit is onze passie.

Omdat pluimveehouden voor ons meer is dan alleen eieren produceren hebben we in 2011 Eibaar bedacht wat staat voor de aaibaar en onze achter naam de Baar. Dat is wat we willen zijn toegankelijk – aaibaar. Onder die naam zijn we in 2012 eieren gaan verkopen waarbij we ons willen onderscheiden van de rest op basis van transparantie en versheid.

Deze manier van werken is ontzettend leuk door de betrokkenheid van consumenten bij ons product.

Een eierboer die verse vrije-uitloopeieren levert van kippen die gelukkig zijn, dat is Eibaar. Dieren hebben het recht op een vrij en gelukkig leven en daar staan wij voor. Bewust en verantwoord kiezen voor de welzijn van de dieren is daarom belangrijk, omdat zij onze producten leveren.

Eibaar-eieren

Kies je voor een kwalitatief goed leven van kippen, dan kies je voor kwalitatief goede vrije-uitloopeieren, die overigens overheerlijk smaken. Sjef en Hanneke de Baar, de pluimveehouders achter EIBAAR werken transparant onder het motto herkomst is meer dan een nummer. Bekijk de dames live binnen en buiten en volg EIBAAR op diverse sociale media.