Frietfabriek | Oud-Beijerland

Als Ben en Pieters zijn we trots op onze samenwerking met De FrietFabriek uit de Hoeksche Waard. Bij De FrietFabriek begrijpen ze als geen ander dat de kwaliteit van de aardappel de basis is voor de perfecte friet. Daarom werken ze uitsluitend met aardappelen van eigen bodem, uit de Hoeksche Waard.

De Hoeksche Waard is een vruchtbare streek met een rijke boeren-historie en dat proef je terug in de smaak van de friet. De FrietFabriek heeft gekozen voor het aardappel-ras Agria, een zeer kwalitatief en stabiel ras. Dit zorgt voor een constante kwaliteit van de friet, die mooi goudgeel wordt tijdens het afbakken.

Het mooie aan het gebruik van Agria aardappelen is niet alleen de constante kwaliteit van de friet, maar ook dat dit ras veel beter is voor het milieu en de teeltgrond. De Agria doet het bovendien goed op kleigrond, wat goed uitkomt in de Hoeksche Waard.

We zijn blij dat we samenwerken met De FrietFabriek, die onze visie op eerlijk en lokaal voedsel deelt. Zo kunnen we onze klanten de allerbeste friet serveren, die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook nog eens verantwoord geproduceerd is.