Hoeksche pompoenen

“Ons doel is om pompoenen te telen die bijna te mooi zijn om op te eten, maar te lekker om het niet te doen.”

Bij Ben en Pieter’s vinden wij het belangrijk om lokale en eerlijke producten aan te bieden aan onze klanten. Daarom zijn wij erg blij om samen te werken met Hoeksche Pompoenen, gevestigd in Mijnsheerenland.

Hoeksche Pompoenen is een kleinschalige kwekerij waar vele rassen bijzondere eetbare pompoenen worden geteeld. Het doel van deze kwekerij is om pompoenen te kweken die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook heerlijk om te eten. Dit wordt gedaan met biologische en organische bemesting en gewasbeschermingsmiddelen, wat perfect past bij onze visie.

Sinds hun start in 2006 zijn ze elk jaar bezig met het uitbreiden van hun assortiment en het selecteren van rassen op smaak. Dit maakt het mogelijk voor ons om onze klanten bijzondere pompoenproducten aan te bieden, zowel voor de betere horeca als voor consumenten die iets bijzonders zoeken.

Bij Hoeksche Pompoenen staan ze er altijd voor open om nieuwe rassen toe te voegen aan hun assortiment als er vraag naar is. Ook is het mogelijk om in overleg te kijken welke pompoen het beste past bij uw wensen.