Huisman | Oud-Beijerland

Ontmoet onze nieuwe zakelijke partner, Arjen Both!

We zijn verheugd om samen te werken met Arjen Both, de verse en dynamische eigenaar van Groentewinkel Kees Huisman. Deze jonge ondernemer heeft recentelijk het roer overgenomen en staat klaar om jullie te verwennen met de allerbeste verse producten.

Arjen is gepassioneerd door gezond eten en heeft een voorliefde voor verse groenten. Bij Groentewinkel Kees Huisman kun je terecht voor heerlijke rauwkost-maaltijdsalades, vers bereide maaltijden en een uitgebreid assortiment verse groenten. Zijn team snijdt dagelijks een scala aan groenten, waardoor je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en versheid.

Wij bij Ben & Pieter’s delen Arjens toewijding aan versheid en kwaliteit. Samen streven we ernaar om jou de beste producten te bieden, rechtstreeks van het land naar je bord. We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze samenwerking als wij, en we nodigen je uit om te genieten van de heerlijke smaken van Groentewinkel Kees Huisman.

Met Arjen Both aan boord kunnen we onze belofte van versheid en kwaliteit nog beter waarmaken. We kijken uit naar een smakelijke toekomst samen!

Ben & Pieter’s – Samen voor Vers!