Kleijwegt LTB | Mijnsheerenland

Ben en Pieter zijn erg toegewijd aan het leveren van alleen de beste en meest verse producten aan hun klanten. Dit is waarom ze hebben gekozen voor firma Kleijwegt als hun leverancier voor spruiten en andere groenten. Firma Kleijwegt is een familiebedrijf van 160 hectare in Mijnsheerenland (ZH), met jarenlange ervaring in de spruitkoolteelt en andere gewassen.

De teelt van spruiten is moeilijk, omdat de gewassen bijna jaarrond op het land staan en vitaal en gezond moeten blijven tot aan de oogst. Kasper Kleijwegt zegt dat de eisen die aan de sector worden gesteld buitensporig hoog zijn en dat de kosten die je nog kunt dragen, op zijn grens zijn. Firma Kleijwegt heeft echter de expertise en de toewijding om te zorgen voor de beste en meest verse spruiten en andere groenten. De spruiten worden zorgvuldig geoogst en direct geleverd aan Ben en Pieter’s online bestelplatform en bezorgservice, zodat de klanten kunnen genieten van de beste kwaliteit en smaak.

Ben en Pieter zijn erg blij met de samenwerking met firma Kleijwegt en weten zeker dat hun klanten tevreden zullen zijn met de verse en heerlijke spruiten en andere groenten die ze aanbieden.