Korenmolenaar | Piershil

Welkom bij Strijker Korenmolenaars, een leverancier waar wij bij Ben en Pieters erg trots op zijn. Strijker Korenmolenaars maalt haar producten op een ouderwetse wijze op windkracht met een prachtige windmolen uit 1845. Het malen met stenen behoudt de aroma’s van de granen, waardoor de eindproducten een heerlijke ambachtelijke smaak hebben.

Wij hebben met eigen ogen gezien hoeveel passie en liefde Strijker Korenmolenaars in haar producten stopt. Alles wordt met de hand gedaan en er wordt geen concessie gedaan aan de kwaliteit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten van Strijker Korenmolenaars aan te bieden op onze website.

Op onze website kun je gemakkelijk en snel jouw gewenste producten bestellen. Het is een fantastische manier om lokaal en ambachtelijk voedsel te kopen en te ondersteunen. Wij geloven dat we samen de regio Hoeksche Waard kunnen voorzien van de beste producten die onze lokale leveranciers te bieden hebben.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten van Strijker Korenmolenaars met veel zorg en aandacht worden verpakt en bezorgd. We doen ons best om onze klanten alleen het beste van het beste te bieden en zijn er trots op dat we met Strijker Korenmolenaars een geweldige partner hebben gevonden. Bestel vandaag nog jouw favoriete producten van Strijker Korenmolenaars en proef zelf de heerlijke ambachtelijke smaken!