Trakteerfruit | Barendrecht

Trakteerfruit staat voor smaak en kwaliteit en dat proef je! Ons productieproces is erop ingesteld om deze kernwaarden te kunnen nastreven. De fruitsalades worden iedere dag zorgvuldig gesneden, samengesteld en verpakt, om diezelfde dag nog bij de consument terecht te komen.

De vraag naar lekkere en gezonde kwaliteitsproducten groeit. We snijden dagelijkse allerlei verschillende fruitsoorten voor onze fruitsalades en halffabricaten. Iedere doelgroep heeft zijn eigen wensen en behoeften. Trakteerfruit voor de consumentenmarkt is ons vlagenschip, maar we zijn net zo trots op de halffabricaten voor bakkerijen, grootverpakkingen voor de verwerkende industrie, fruitsalade voor de hotellerie en onze onderscheidende concepten voor de foodservice.

Smaak en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Dit is alleen mogelijk door de beste grondstoffen te verwerken, in een ideale productieomgeving, met goed opgeleide en enthousiaste professionals die dol zijn op hun vak.

Het geheim van de smid? Met de beste mensen, met de beste grondstoffen, met de scherpste messen, het allermooiste fruit snijden en zorgvuldig verpakken tot de mooiste en lekkerste fruitsalades.