Versselect | Oud-Beijerland

Bij Ben en Pieter’s zijn we trots op onze samenwerking met Vers Select BV, een lokale leverancier van de meest verse en smaakvolle groenten en fruit. Het begon allemaal 11 jaar geleden toen Kees Mourits, eigenaar en Algemeen directeur, besloot om een groothandel op te zetten na zijn ervaring als ondernemer in een groente en fruitwinkel. Zijn vrouw en mede-eigenaar, Michelle Andeweg Mourits, deelt zijn passie voor lekker eten en heeft gewerkt als leidinggevende in de betere restaurants.

Vers Select BV is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van groenten en fruit in de regio, met een modern distributiecentrum in Oud-Beijerland en een productie-tak in Bergen op Zoom. Hier worden alle aardappelen, groenten en fruit dagelijks vers gesneden en wordt onze eigen Frietfabriek geproduceerd.

Bij Ben en Pieter’s zijn we ervan overtuigd dat de beste ingrediënten de basis vormen voor de lekkerste maaltijden. Daarom werken we alleen met leveranciers die dezelfde passie en toewijding hebben voor hun producten als wij. Vers Select BV is zo’n leverancier, die ons voorziet van de meest verse en smaakvolle groenten en fruit die we nodig hebben om onze klanten te laten genieten van de beste gerechten.

We zijn blij dat we Vers Select BV als partner hebben en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten alleen het beste van het beste krijgen en blijven genieten van de lekkerste maaltijden die de regio te bieden heeft.