Den Hoedt | Strijen

Bij Ben & Pieter’s geloven we in het leveren van alleen de allerbeste producten aan onze klanten. Daarom hebben we zorgvuldig gezocht naar een leverancier die onze passie voor kwaliteit deelt en die hebben we gevonden in den Hoedt Sla uit Strijen.

Den Hoedt Sla heeft een revolutionair teeltsysteem ontwikkeld waarbij de sla op water wordt geteeld in plaats van op grond. Dit zorgt ervoor dat ze het hele jaar door sla van constante kwaliteit kunnen leveren. Zelfs in de wintermaanden wordt de sla belicht, wat de kwaliteit nog verder verbetert.

Bovendien kan den Hoedt Sla ook sla op kluit leveren. Dit zorgt niet alleen voor een decoratieve uitstraling in de keuken, maar verlengt ook de houdbaarheid en maakt het mogelijk om de sla met kluit naar andere landen buiten de EU te exporteren, terwijl de versheid gegarandeerd blijft.

Den Hoedt Sla is gevestigd in Strijen en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van kwalitatieve producten. Ze hebben een groot oppervlak tot hun beschikking en beschikken over een eigen gasontvangstation en een eigen elektriciteitsstation, wat zorgt voor continuïteit in energie. In de toekomst zullen ze hun energie nog duurzamer maken door bijvoorbeeld restwarmte van andere bedrijven te gebruiken.

Bij Ben & Pieter’s zijn we zeer verheugd over onze samenwerking met den Hoedt Sla en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen genieten van hun heerlijke, kwalitatieve sla.