Eierhandel Visser | Oud-Beijerland

Bij Ben en Pieter’s online bestelplatform zijn we trots op onze partners en leveranciers. Eierenhandel Visser is een van die partners waar we volledig achter staan. Al meer dan 50 jaar leveren ze de beste kwaliteit eieren aan bakkerijen, horeca en supermarkten in de regio.

Wat ons vooral aanspreekt bij Eierenhandel Visser is hun specialisatie in scharrel-, vrije uitloop- en biologische eieren. Ze weten precies wat ze doen en hoe ze de beste kwaliteit eieren kunnen leveren. En dat proef je terug in de smaak.

Als lokaal en eerlijk bezorgplatform zijn we blij dat we samenwerken met een familiebedrijf dat zo gepassioneerd is over hun producten. We weten dat we onze klanten het beste van het beste kunnen bieden met de eieren van Eierenhandel Visser.

Het is geweldig om te weten dat we samenwerken met een bedrijf dat al jarenlang kwaliteit levert en een echte expert is in hun vakgebied. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Eierenhandel Visser en we zijn er trots op dat we hun eieren aan onze klanten kunnen leveren.