Gerrits Siroop | NBL

🌸 Ontmoet Gerrit: De Siroopmeester uit Nieuw-Beijerland! 🌱

In het schilderachtige Nieuw-Beijerland, aan de rand van de prachtige Hoeksche Waard, vind je Gerrit. Deze jonge ondernemer heeft een passie voor het ambachtelijk maken van siropen. Bij Ben & Pieter’s zijn we altijd op zoek naar lokale leveranciers die met liefde en vakmanschap hun producten creëren, en Gerrit past perfect in dat plaatje!

Gerrit is een ware meester in het maken van siropen, en zijn nieuwste creatie is de vlierbloemensiroop. Met zorg en aandacht plukt hij de vlierbloesems op het juiste moment, waarna hij ze op ambachtelijke wijze verwerkt tot een verrukkelijke siroop vol natuurlijke smaken.

Bij Ben & Pieter’s zijn we trots om de siropen van Gerrit aan te bieden. Zijn siropen zijn niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een eerbetoon aan de prachtige Hoeksche Waard. Elke druppel siroop is doordrenkt met de liefde en passie van Gerrit voor zijn ambacht.

Ontdek de smaakvolle siropen van Gerrit en voeg een vleugje Hoeksche Waard toe aan je drankjes en gerechten. Proef de zoete vlierbloesemsiroop en laat je verrassen door de pure smaak van de natuur. Bij Ben & Pieter’s geloven we in het ondersteunen van lokale talenten zoals Gerrit, omdat we geloven dat goede smaken samenkomen wanneer ambacht en passie elkaar ontmoeten.

🌸🌱 #GerritsSiroop #HoekscheWaardseSmaakmakers