In’t Veld Bloemen | Heinenoord

Op de foto zie je de kleurrijke bloemenkraam van onze nieuwe leverancier, In’t Veld Bloemen. Al jarenlang zijn zij een vertrouwd gezicht op diverse markten in de regio en wij zijn dan ook trots om hun dagverse bloemen te mogen leveren aan onze klanten. In’t Veld Bloemen is gevestigd in Heinenoord en staat bekend als een echte kwaliteitsadres.

Bij Ben & Pieter’s zijn we voortdurend op zoek naar de beste producten voor onze klanten en met In’t Veld Bloemen hebben we een perfecte match gevonden. Hun bloemen zijn van topkwaliteit en dagvers, wat ervoor zorgt dat onze klanten altijd de mooiste en meest levendige bloemen ontvangen.

Voor Moederdag hebben we besloten om prachtige roze rozen te verkopen van In’t Veld Bloemen. Rozen zijn altijd een favoriet voor Moederdag en we zijn er zeker van dat onze klanten blij zullen zijn met deze mooie bloemen. Bij Ben & Pieter’s willen we onze klanten verwennen met de beste producten en In’t Veld Bloemen helpt ons daarbij met hun hoogwaardige bloemen.

We zijn erg enthousiast om met In’t Veld Bloemen samen te werken en onze klanten te voorzien van hun prachtige bloemen. Bij Ben & Pieter’s staan we voor kwaliteit, versheid en klanttevredenheid en met de toevoeging van In’t Veld Bloemen aan onze leverancierslijst, kunnen we deze beloften alleen maar waarmaken.