Lookaa | Zuid-Beijerland

Bij Ben & Pieter’s zijn we altijd op zoek naar de allerbeste lokale leveranciers van eerlijk en puur voedsel, en zo kwamen we terecht bij Joris van den Heuvel en zijn ouders, die een prachtig akkerbouwbedrijf runnen aan de buitenrand van het dorp Zuid-Beijerland.

Wat ons meteen opviel, was hun toewijding aan het telen van de meest smaakvolle Nederlandse knoflook. Joris is een echte knoflookfan en dat proef je terug in de intense smaak van zijn knoflook. Maar wat ons echt over de streep trok, was de manier waarop ze werken: met een zo kort mogelijke keten van boer tot consument, zodat de knoflook zo vers en puur mogelijk bij ons en onze klanten terechtkomt.

Joris en zijn ouders weten als geen ander hoe belangrijk het is om op een duurzame manier te werken en de natuur zo min mogelijk te belasten. Daarom verbouwen ze hun aardappelen, suikerbieten en graan op een milieuvriendelijke manier en hebben ze zich vol overgave gestort op de teelt van Nederlandse knoflook. En dat proef je terug in de smaak en kwaliteit van hun producten.

We zijn ontzettend trots om Joris en zijn ouders tot onze leveranciers te mogen rekenen en om hun heerlijke Nederlandse knoflook aan onze klanten te kunnen aanbieden. Bij Ben & Pieter’s weten we dat goed eten begint bij goede ingrediënten en daarom werken we alleen met de allerbeste lokale leveranciers. Zo kunnen we onze klanten garanderen dat ze altijd genieten van eerlijk en puur voedsel van de hoogste kwaliteit.