Natuurvoeding Hoeksche Waard

Bij Ben en Pieter’s zijn we altijd op zoek naar de beste leveranciers van lokale en eerlijke voeding, en we zijn erg blij dat we samenwerken met Natuurvoeding Hoeksche Waard. Klaas-Peter en Eva Veldhuijzen uit Puttershoek zijn gepassioneerde kenners van gezonde, vaak biologische producten en hebben een schat aan kennis opgebouwd over kruiden en natuurvoedingsproducten dankzij hun jarenlange ervaring op diverse markten in Zuid-Holland.

Het is geweldig om te weten dat we producten kunnen aanbieden in onze webshop die niet alleen gezond zijn, maar ook zo puur mogelijk geproduceerd worden. Natuurvoeding Hoeksche Waard past perfect bij onze visie om alleen de allerbeste producten te verkopen waar we zelf volledig achter staan. Met deze samenwerking kunnen we onze klanten nog meer keuze bieden en ervoor zorgen dat ze alleen het beste van het beste krijgen.

Of onze klanten nu op zoek zijn naar biologische groenten, pure kruiden, gezonde tussendoortjes of glutenvrije producten, bij Natuurvoeding Hoeksche Waard vinden we altijd wat we nodig hebben. We zijn trots om hun producten in ons assortiment te hebben en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten er net zo van zullen genieten als wij doen. Samen met Natuurvoeding Hoeksche Waard zetten we ons in voor gezonde, eerlijke en duurzame voeding voor iedereen in de regio.