Soupy | Oud-Beijerland

Ben je op zoek naar eerlijke en duurzame producten? Dan ben je bij SOUPY aan het juiste adres! Bij SOUPY besteden we veel aandacht aan de gezondheid en versheid van onze soepen, maar ook aan de duurzaamheid ervan. We vinden het namelijk belangrijk dat je écht kunt genieten van onze (h)eerlijke SOUPY, op een manier die goed is voor de wereld.

Bij SOUPY maken we duurzame keuzes in ons hele productieproces, van de ingrediënten tot aan de verpakkingen. We produceren onze soepen bijvoorbeeld uitsluitend met groene energie. En we streven ernaar om zoveel mogelijk ingrediënten uit een straal van 100 kilometer van onze soepketels te halen, zodat we de foodprint zo klein mogelijk houden.

Maar we gaan nog verder! Onze verpakkingen zijn gemaakt van bio-based plastic met minstens 50% suikerriet. Deze hernieuwbare grondstof vervangt fossiele brandstoffen en draagt bij aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen in de plasticketen. Daarnaast zijn onze verpakkingen ook nog eens ‘zeer goed recyclebaar’ (Interseroh Duitsland) en dragen ze het I’m greenTM logo*. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een duurzame keuze maken.

Bij SOUPY kun je dus met een gerust hart genieten van onze (h)eerlijke soepen, die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de wereld om ons heen. Wij zijn trots op onze duurzame keuzes en hopen dat jij er net zo blij van wordt als wij!