Van Herk Fruit | Mijnsheerenland

Gijs en Dianne van Herk zijn een geweldige partner voor ons, omdat ze dezelfde passie delen als wij: het leveren van duurzaam voedsel van hoge kwaliteit aan onze klanten. Gijs is een mensenmens die zich richt op duurzaam telen en het afleveren van goede producten. Het contact met de klant is voor hem erg belangrijk en geeft hem een extra dimensie aan zijn werk. Dianne is een warme vrouw die van kleine dingen geniet en haar werk in de coulissen uitvoert. Ze staat altijd achter Gijs en zijn passie.

In 2002 besloten Gijs en Dianne om hun B2B-bedrijf om te zetten naar een B2C-variant. Het contact met de klanten in de thuiswinkel voegt een belangrijk stukje plezier en beleving toe aan hun leven. Ze vinden het geweldig om te zien wie hun producten kopen en waarderen. Het is voor hen de kers op de taart om te weten dat hun klanten genieten van het duurzame voedsel dat ze leveren.

Gijs is meer het podiumdier en legt makkelijk contact met zijn klanten. Hij voelt zich betrokken bij hen en vindt de kwaliteit en versheid van zijn product van zwaarwegend belang. Hij vertelt makkelijk en vlot over zijn werk, ook voor een groep mensen. Van veel omhaal van woorden houdt hij niet. Zeg met respect, eerlijk en recht door zee wat je bedoelt, is zijn advies.

Gijs en Dianne verwelkomen regelmatig mensen, van schoolklassen tot geïnteresseerde consumenten. Ze vinden het geweldig om hun passie voor duurzaam voedsel te delen en te laten zien hoe het wordt geteeld. We zijn trots dat we hun producten op ons online bestelplatform kunnen aanbieden en zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen genieten van de kwaliteit en de passie die Gijs en Dianne in hun werk steken.

Het hele jaar door bieden we verschillende biologische groenten van Van Herk aan. De oogst is seizoensgebonden waardoor we wekelijks een wisselend aanbod hebben, het actuele aanbod wordt hieronder weergegeven:

Bekijk hier het actuele aanbod: