Van Randwijk | Mariapolder

Fruitteeltbedrijf Van Randwijk, gevestigd in het schilderachtige Strijensas, is een unieke onderneming in de prachtige streek van de Hoeksche Waard. Dit gebied, dat ooit werd gevormd door de inpoldering van slikken en gorzen, herbergt een rijke geschiedenis. De oude gemeente Strijen, waarin het bedrijf is gevestigd, heeft zijn naam te danken aan het karakteristieke Strijensche Sas, dat werd gevormd door de aanleg van een sluis in 1649.

Eigenaar Gijsbert van Randwijk heeft met veel passie en toewijding een bloeiend teeltbedrijf opgebouwd, verspreid over verschillende locaties in de Hoeksche Waard. Het fruitteeltbedrijf in Strijensas alleen al beslaat een oppervlakte van 14 hectare, waarop 9 hectare hand- en stoofperen en 5 hectare zoete kersen worden geteeld.

Om de hoogwaardige kwaliteit van het fruit te waarborgen, beschikt het bedrijf over een modern koelhuis met een indrukwekkende capaciteit van 1000 TON. Door gebruik te maken van de geavanceerde ULO-koelingstechniek wordt de bewaarbaarheid van het fruit verlengd, waardoor de verse smaak en textuur behouden blijven.

Bij Fruitteeltbedrijf Van Randwijk staat kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap centraal. Het bedrijf is trots op de rijke historie van de Hoeksche Waard en draagt bij aan het behoud van deze bijzondere regio door het telen en koelen van hoogwaardig fruit. Met zorg en toewijding worden de producten verzorgd, zodat ze uiteindelijk op jouw bord terechtkomen.

Ontdek de pure smaken van het fruit van Fruitteeltbedrijf Van Randwijk en geniet van de vruchten van dit prachtige land.