Bakkerij Voordijk | Oud-Beijerland

Bakkerij Voordijk is voor ons veel meer dan alleen een leverancier. Het is een begrip in Oud-Beijerland en de omgeving. Als een familiebedrijf met passie voor het bakkersvak zijn wij ontzettend trots om met hen samen te werken.

De oorsprong van Bakkerij Voordijk ligt al bijna 225 jaar terug op de Zuid-Hollandse eilanden, en de liefde voor het vak is van vader op zoon doorgegeven. De keuze voor kwaliteit en service is daarbij altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. Diezelfde passie en kwaliteit vinden wij terug in hun producten.

Bakkerij Voordijk voert een breed assortiment met een accent op service en kwaliteit. Als wij de bakkerij binnenlopen, voelen we meteen de warmte en de heerlijke geur van versgebakken brood. Het is fantastisch om te zien hoe de zesde, zevende en achtste generatie van de familie dagelijks met passie aan het werk zijn en de tradities van het vak in ere houden.

Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we de heerlijke producten van Bakkerij Voordijk op ons online bestelplatform kunnen aanbieden en met onze bezorgservice bij onze klanten thuis kunnen brengen. Van de knapperigste croissants tot het meest verse brood en de lekkerste gebakjes, alles is verkrijgbaar bij Ben & Pieter’s.

Met Bakkerij Voordijk als onze partner kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten kunnen genieten van het beste brood en gebak dat de regio te bieden heeft. We zijn ervan overtuigd dat we met onze langdurige en succesvolle samenwerking onze klanten blijven voorzien van de hoogste kwaliteit producten en een uitstekende service.