Peter v/d Erve | Goudswaard

Wij zijn ontzettend trots om samen te werken met Peter van de Erve, een gepassioneerde boer die zijn hart en ziel stopt in zijn producten. Zijn boerderij aan de rand van de Hoeksche Waard is een lust voor het oog, met prachtige gewassen die met zorg en aandacht geteeld zijn.

Peter heeft een reguliere landbouwopleiding gevolgd, maar zijn passie voor de natuur bracht hem naar biologische landbouw en uiteindelijk biologisch-dynamische landbouw. Door zijn toewijding en respect voor de natuur, zien we dat zijn producten van de hoogste kwaliteit zijn en bovendien duurzaam geproduceerd worden.

Op zijn boerderij teelt Peter onder andere bietjes en wortels in verschillende kleuren, die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook heerlijk smaken. Zijn gewassen zijn een ware traktatie voor onze klanten en we zijn dan ook blij dat we deze kwaliteitsproducten aanbieden op ons online bestelplatform.

Door de nauwe samenwerking met Peter van de Erve weten we zeker dat we alleen de allerbeste en meest duurzame producten aan onze klanten kunnen leveren. We zijn er trots op dat we bijdragen aan zijn missie om de bodem en de natuur vooruit te helpen.