Hoekse bijenkorf | Puttershoek

Ben en Pieter zijn altijd op zoek naar partners die zich inzetten voor lokale en eerlijke producten, en daarom waren ze blij om De Hoekse Bijenkorf te ontdekken. Flip Wols, de oprichter van De Hoekse Bijenkorf, is een gepassioneerde bijenhouder die de verantwoordelijkheid voelt om voor de natuur te zorgen.

Flip begon met het houden van bijen omdat hij gelooft dat deze kleine beestjes essentieel zijn voor ons bestaan op aarde. Zoals Albert Einstein ooit zei: “Als de bij van de aarde is verdwenen, heeft het leven op aarde nog maar 4 jaar te gaan”. Flip begrijpt hoe belangrijk bijen zijn voor het ecosysteem en daarom is hij vastbesloten om ze te beschermen.

Bij De Hoekse Bijenkorf kun je de fascinerende wereld van bijen ontdekken en de producten van deze hardwerkende insecten proeven. Van heerlijke honing tot verzorgingsproducten en zelfs bijenwas kaarsen, De Hoekse Bijenkorf heeft het allemaal. En het beste van alles? Alles wordt geproduceerd met respect voor de bijen en de natuur.

Ben en Pieter zijn blij om samen te werken met De Hoekse Bijenkorf en hun producten te kunnen aanbieden op hun online bestelplatform. Zo kunnen klanten genieten van de heerlijke smaken en voordelen van lokaal geproduceerde honing en bijenproducten, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de bescherming van de bijenpopulatie en de natuur.

Dankzij partners zoals De Hoekse Bijenkorf kan Ben & Pieter’s hun klanten voorzien van alleen de beste kwaliteit lokale producten. Samen werken ze aan een betere toekomst voor onze planeet en de volgende generaties.