Gebr. Huijser | Zinkweg

Bas Huijser is niet alleen – samen met zijn broer Pieter – teler van bloemkool, maar ook een echte bloemkoolambassadeur. ‘Ik eet het twee keer per week’, zegt Bas enthousiast. Er blijft immers wel eens een kooltje over op de 20 hectare die de twee broers beheren.

Bas en Pieter zijn echte vakmensen en hebben passie voor hun product. Dat proef je terug in de bloemkool die ze telen. De bloemkool van Bas en Pieter is altijd kraakvers en van de hoogste kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat de kool zo snel mogelijk na de oogst op jouw bord belandt, zodat je optimaal van de smaak kunt genieten.

Wij zijn trots dat we de bloemkool van Bas en Pieter mogen verkopen op ons online bestelplatform met bezorgservice. Zo kunnen onze klanten thuis genieten van de allerbeste kwaliteit bloemkool uit de Hoeksche Waard. Of je nu een heerlijke bloemkoolsoep wilt maken of een lekkere ovenschotel met bloemkool en kaas, met de bloemkool van Bas en Pieter zit je altijd goed. We zijn ervan overtuigd dat je het verschil zult proeven.