Hoeksche Chips | ‘s Gravendeel

Als u op zoek bent naar de lekkerste, authentieke chips die er zijn, dan is Hoeksche Chips precies wat u zoekt! Deze chips worden gemaakt van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem en gebakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie, zodat u kunt genieten van de meest pure en smakelijke chips die er zijn.

Het begon allemaal in 2004, toen we besloten om onze duurzaam geteelde aardappelen te gebruiken om onze eigen chips te maken. We telen, oogsten, snijden en bakken de chips op onze boerderij in het Zuid-Hollandse ’s Gravendeel, dicht bij Dordrecht. Door onze chips met schil en al te bakken in zonnebloemolie en te kruiden met alleen een beetje zeezout of natuurlijke kruiden, creëren we een unieke en smaakvolle snack waar iedereen van kan genieten.

Onze Hoeksche Chips is een bewuste keuze voor iedereen die van lekker eten houdt. Het is volledig glutenvrij, lactosevrij en bevat alleen plantaardige toevoegingen. Bovendien zijn onze Hoeksche Chips Zeezout en Paprika Vegan gecertificeerd door de Vegan Society, waardoor deze onder de vega chips vallen. Al onze zakjes chips komen rechtstreeks van onze boerderij, zodat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit en smaak.

Of u nu op zoek bent naar een gezonde snack of gewoon wilt genieten van een heerlijke traktatie, Hoeksche Chips is de perfecte keuze. Proef de authentieke smaak van onze chips en u zult begrijpen waarom we zo trots zijn op ons product. Kom langs bij onze boerderij in ’s Gravendeel of bestel online en proef het verschil!

Bekijk het actuele aanbod: