Landzicht biologisch | Strijen

Als Ben & Pieter’s zijn we erg trots om samen te werken met Biologische boerderij Landzicht van de familie Visser. Deze boerderij in Strijen is een 100% biologisch land- en tuinbouwbedrijf waar meer dan 30 verschillende soorten groenten worden geteeld, te midden van knolwilgen, hagen en singels. Ook zijn er twee hoogstamfruitboomgaarden, een kruidentuin en bloementuin. Bij de teelt wordt alles als een samenhang gezien; de aarde, planten, dieren en mensen. Er wordt geteeld zonder kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen, omdat zorg voor de blijvende vruchtbaarheid van de aarde bij het telen voorop staat.

De familie Visser levert al sinds 1994 rechtstreeks aan abonnees en sinds de overname van Biologisch Goed ook aan zakelijk afnemers via Boerderij to Business. Dit alles met als doel om aandacht te hebben voor het geheel van leven tijdens het telen en zo een goede basis te creëren waarin levenskrachtige planten kunnen groeien.

Wij hebben zorgvuldig de producten van Biologische boerderij Landzicht geproefd en kunnen met trots zeggen dat we erg onder de indruk zijn van de kwaliteit en smaak van hun groenten en fruit. En dat is niet alles! We hebben ook een persoonlijke band met de familie Visser en met name met Floor, de middelste zoon van de familie. Hij is de opvolger op de boerderij en heeft veel ervaring en vakkennis van alle bio-producten. Het onderhouden van prettige contacten met hem is een groot plezier.

We zijn blij dat we Biologische boerderij Landzicht als onze partner hebben en kunnen niet wachten om hun producten aan onze klanten aan te bieden. De groenten en fruit van Biologische boerderij Landzicht zijn niet alleen gezond en lekker, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk geteeld. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten net zo enthousiast zullen zijn als wij over deze geweldige leverancier.