Mosterd en Meer | Goudswaard

Ben en Pieter zijn altijd op zoek naar lokale en kwalitatieve leveranciers voor hun online bestelplatform en bezorgservice. Toen we Mosterd en Meer ontdekten, wisten we dat een geweldige partner was gevonden.

Mosterd en Meer is gevestigd in het kleine dorpje Goudswaard, gelegen in het prachtige nationale landschap van de Hoeksche Waard. Hier worden de meest heerlijke en ambachtelijke producten gemaakt door Herma Lagendijk en Peter van der Gaag.

Deze gepassioneerde makers telen hun eigen kruiden en groenten in hun eigen moestuin en verwerken deze in hun productieruimte tot de lekkerste mosterd, jams, chutneys en sauzen. Herma is een ware meester in haar vak en houdt ervan om te experimenteren met lokale kruiden en bloemen om zo de perfecte smaak te creëren voor haar producten.

Bij Mosterd & Meer draait alles om kwaliteit. De producten worden gemaakt van 100% biologische kruiden en groenten, zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De smaak is ongeëvenaard en het assortiment is divers en uniek. Van pittige mosterd tot zoete jam, alles is verkrijgbaar bij Mosterd & Meer.

Ben en Pieter zijn erg blij met hun samenwerking met Mosterd & Meer en zijn er trots op om hun producten aan te bieden op hun online bestelplatform. Dankzij deze samenwerking kunnen hun klanten genieten van de meest verse, lokale en ambachtelijke producten die de Hoeksche Waard te bieden heeft.

Bekijk een aantal producten van Mosterd en Meer: