Mourits Aardappelhandel

Ben en Pieter zijn gepassioneerd over het leveren van de allerbeste kwaliteit voedsel aan hun klanten in de Hoeksche Waard. Om deze reden hebben ze gezocht naar leveranciers die net zo toegewijd zijn aan kwaliteit als zijzelf. Zo kwamen ze uit bij Mourits Aardappelhandel, een familiebedrijf dat al sinds 1977 bestaat.

Bij Mourits Aardappelhandel draait alles om aardappelen. Het begon als een kleine winkel in Veenendaal, maar het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van aardappelen. Ze hebben een groot assortiment ‘speciale’ aardappelen, waaronder Krieltjes, Roseval, Zoete aardappelen en biologische aardappelen. Het meest bekend zijn ze echter om hun frietaardappelen. Deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar en zijn de beste die er zijn.

Wat Ben en Pieter zo aansprak aan Mourits Aardappelhandel was de toewijding aan kwaliteit. De meeste aardappelen die ze verkopen komen van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse klei-grond. ‘s Zomers komen de eerste nieuwe aardappelen van het eiland Tholen en verder in het seizoen uit Zeeland, Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten maar vooral ook uit de Hoeksche Waard. Van deze klei-grond komen absoluut de lekkerste aardappelen. Bij Mourits worden alle partijen aardappelen zelf gekeurd, gekookt en geproefd om ervoor te zorgen dat de klanten alleen de allerbeste kwaliteit krijgen.

Ben en Pieter zijn er trots op dat ze producten van Mourits Aardappelhandel kunnen aanbieden aan hun klanten. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van toewijding aan kwaliteit en dat is precies waar Ben en Pieter naar op zoek waren. De klanten van Ben & Pieter’s online bestelplatform kunnen genieten van de allerbeste aardappelen die er zijn, rechtstreeks van de klei-grond naar hun keukens.