Hans Rozendaal | Strijen

Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Familie Rozendaal, een familiebedrijf dat al sinds de jaren ’40 op duurzame en biologische wijze landbouw bedrijft. Hun passie voor biologische landbouw en hun streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn precies de waarden waar wij ons als Ben en Pieter ook aan willen houden.

Familie Rozendaal teelt een breed scala aan gewassen, waaronder rode kool, witte kool, knolselderij, groenselderij, rabarber, courgette, prei, aardappels, groentezaad en gras/klaver. Hun gewassen zijn 100% biologisch en worden op een natuurlijke manier geteeld zonder pesticiden of kunstmest. De groenten zijn daarom van de hoogste kwaliteit en hebben een fantastische smaak.

Wat ons echt aanspreekt aan Familie Rozendaal, is hun toewijding om het familiebedrijf in stand te houden en te groeien op een manier die in harmonie is met de natuur. Ze willen niet uitgroeien tot een grootschalig bedrijf, maar willen hun producten juist lokaal verkopen en afzetten in onze regio.

Als je benieuwd bent naar hoe Familie Rozendaal hun gewassen teelt en hoe het eraan toegaat op hun boerderij, dan raden wij je aan om de aflevering van BinnensteBuiten te bekijken waarin zij te gast zijn. Het is fantastisch om te zien hoe deze familie zich inzet voor biologische landbouw en wij zijn trots dat wij hun producten mogen verkopen op ons bestelplatform en bezorgen bij onze klanten thuis.

Prei oogsten in de winter | BinnensteBuiten (kro-ncrv.nl)

Bekijk producten van Hans Rozendaal:

Het hele jaar door bieden we verschillende biologische groenten van Hans Rozendaal aan. De oogst is seizoensgebonden waardoor we wekelijks een wisselend aanbod hebben, het actuele aanbod wordt hieronder weergegeven:

Actueel aanbod van Hans Rozendaal: