Slagerij Schipper | Oud-Beijerland

Ben en Pieter hebben een visie voor hun online bestelplatform met bezorgservice: alleen de allerbeste producten verkopen. Het moesten producten zijn waar ze zelf ook volledig achter stonden. Toen ze op zoek gingen naar een kwaliteitspartner voor hun vleesproducten, kwamen ze al snel uit bij Slagerij Schipper uit Oud-Beijerland.

De geschiedenis van Slagerij Schipper gaat meer dan honderd jaar terug en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. De slagerij staat bekend om hun ambacht, eigen worstmakerij en heerlijke erwtensoep. Maar wat vooral indruk maakte op Ben en Pieter was het feit dat Slagerij Schipper zelf hun vee selecteert en slacht voor de verkoop in de slagerij. Dit betekent dat het vlees kraakvers is en van de hoogste kwaliteit.

Toen Ben en Pieter de producten van Slagerij Schipper proefden, wisten ze dat ze hun zoektocht hadden voltooid. De smaak was fantastisch en de kwaliteit was ongeëvenaard. Het was een perfecte combinatie. Ze waren zo blij met hun keuze dat ze besloten om de producten van Slagerij Schipper vol trots op hun online bestelplatform te verkopen en met hun bezorgservice te bezorgen bij klanten thuis.

Nu kunnen de klanten van Ben & Pieter’s online bestelplatform genieten van het beste vlees dat de regio te bieden heeft. Van de meest malse biefstukken tot de lekkerste gehaktballen en worsten, alles is verkrijgbaar bij Ben & Pieter’s. En het beste van alles? Het vlees komt rechtstreeks van de boerderij naar de slachterij, zodat de klanten de allerbeste kwaliteit krijgen.

Ben en Pieter zijn blij dat ze zo’n geweldige partner hebben gevonden in Slagerij Schipper. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat hun klanten alleen het beste van het beste krijgen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze zo een langdurige en succesvolle samenwerking zullen hebben, en hun klanten zullen blijven genieten van de beste kwaliteit producten die de regio te bieden heeft.

Regenerate response