De Appelaar | Numansdorp

Op zoek naar de beste en meest verse appels en peren voor onze Fruit voor de Zaak bezorgservice kwamen we terecht bij De Appelaar uit Numansdorp. Deze lokale kwekerij in de Hoeksche Waard staat bekend om hun ambachtelijke aanpak en kwalitatief hoogwaardige fruit.

Wat ons vooral opviel aan De Appelaar was hun unieke manier van opslag. Door speciale koelcellen zonder zuurstof te gebruiken, kunnen de appels en peren lang bewaard worden en zijn er bijna het hele jaar door verse vruchten beschikbaar.

De Appelaar is een echt familiebedrijf en heeft al generaties lang ervaring in het kweken van fruit. Hun passie voor het vak en de liefde voor het product zijn terug te proeven in de heerlijke smaak van het fruit.

Wij zijn trots om de producten van De Appelaar aan te bieden in onze Fruit voor de Zaak bezorgservice. Hiermee ontzorgen we lokale bedrijven met een vers fruit aanbod voor hun personeel. Onze klanten kunnen genieten van het beste fruit uit de regio, terwijl De Appelaar hun passie voor het fruitvak kan delen met een groter publiek.

Bij Ben & Pieter’s streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste partners voor onze producten. Met De Appelaar hebben we een geweldige samenwerking gevonden en we zijn ervan overtuigd dat we onze klanten kunnen blijven verrassen met het beste fruit dat de Hoeksche Waard te bieden heeft.

Maar natuurlijk zijn ook deze heerlijke kwaliteitsproducten beschikbaar voor onze niet zakelijke klanten.