VINO D’AMIGO | Oud-Beijerland

Als Ben en Pieters zijn we altijd op zoek naar de beste partners om onze klanten de hoogste kwaliteit producten te bieden. Ons streven naar alleen de allerbeste producten heeft ons geleid naar Vino D’Amigo, een wijnhandel met een passie voor Italiaanse wijnen.

Vino D’Amigo is ontstaan in 1999 en werd gevormd door een groep vrienden met een liefde voor wijn. Ze organiseerden vele evenementen door het hele land en hun passie voor wijn groeide. In 2011 wilde Peter van Hees graag een eigen wijnproeflokaal en verkoopruimte openen, waar vrienden elkaar konden ontmoeten en genieten van een goed glas wijn en een lekker hapje. Het huidige monumentale pand aan het Marktplein in Oud-Beijerland bood de perfecte locatie voor deze lang gekoesterde wens.

In oktober 2012 begonnen we met het slopen en opbouwen van het Pakhuis, samen met toenmalig partner Jasper. Op 1 december 2012 openden we onze verkoopruimte voor wijn en in februari 2013 werd de Havenkamer verbouwd en samengevoegd met het Pakhuis tot een echte wijnbar, wijnshop en restaurant. Zo creëerden we een plek waar we onze klanten als wijnliefhebbers kunnen laten genieten van ons uitgebreide wijnassortiment.

Bij Vino D’Amigo zijn we gepassioneerd over Italiaanse wijnen. Ons doel is om onze klanten de meest exclusieve en hoogwaardige wijnen uit Italië aan te bieden. Onze wijnbar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een goed glas wijn, terwijl onze wijnshop de beste Italiaanse wijnen aanbiedt die u mee naar huis kunt nemen.

We zijn trots om Vino D’Amigo als onze partner te hebben en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse wijnen die we kunnen bieden. Kom langs bij onze wijnbar en ontdek ons assortiment of bezoek onze website om onze wijnen te bekijken.