Weiderund | Westmaas

Bij Ben en Pieter’s geloven we in eerlijk en lokaal voedsel. Daarom zijn we ontzettend blij om te kunnen samenwerken met vleeshandel Weiderund. Bij Weiderund zijn ze gesloten en open tegelijk, net als wij. Ze sluiten zichzelf af van de inkoop van vee, omdat alle runderen die bij hen rondlopen, geboren zijn op hun eigen boerderij. Tegelijkertijd zijn ze open, omdat iedereen hun boerderij kan bezoeken om met eigen ogen te zien hoe het vee wordt gehouden. Er zijn bij Weiderund geen geheimen!

Deze filosofie hebben wij niet voor niets. Wij vinden namelijk dat u geen vraagtekens hoeft te zetten bij de herkomst van uw stukje vlees. Daarom garanderen wij dat het vlees van Weiderund puur is en dus vrij van antibiotica, hormonen en ziektes. Bij ons geen omwegen, alleen constante kwaliteit direct van de boerderij!

Bij Weiderund worden de dieren met veel kennis en toewijding verzorgd door boer Marcel, zijn vrouw Esther en dochter Eline. Deze familietraditie zit al generaties lang in hun bloed. En dat proef je! Het vlees van Weiderund smaakt ontzettend goed omdat het dierenwelzijn hier hoog in het vaandel staat. En als u het zelf wilt zien, bent u van harte welkom op hun boerderij. Een gastvrij welkom is gegarandeerd!