Hoeksche Branders | Heinenoord

Als Ben & Pieter’s zijn we altijd op zoek naar de beste lokale leveranciers voor onze klanten in de Hoeksche Waard. We willen alleen de allerbeste producten verkopen en zijn daarom trots om samen te werken met Hoeksche Branders.

Bij Hoeksche Branders hebben ze dezelfde visie als wij: alleen de beste kwaliteit producten verkopen die op een duurzame en eerlijke manier zijn verkregen. De koffiebonen die ze verkopen, worden zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en eerlijke handel. We weten zelfs waar de bonen vandaan komen en wie ze geoogst heeft.

Het is geweldig om te zien hoe betrokken Hoeksche Branders is bij elke stap van het proces. Van het selecteren van de bonen tot het branden en verpakken in hun eigen koffiebranderij in de Hoeksche Waard. Ze gebruiken alleen duurzame materialen zonder aluminium en plastic voor hun verpakkingen.

Bij Hoeksche Branders draait alles om kwaliteit en duurzaamheid. En dat proef je terug in elke kop koffie die je zet. Wij zijn dan ook trots dat we deze koffiebonen aan onze klanten kunnen aanbieden. Door samen te werken met Hoeksche Branders kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten niet alleen genieten van de beste kwaliteit koffie, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Hoeksche Branders en kunnen niet wachten om onze klanten te blijven verrassen met de beste producten die de regio te bieden heeft. Doe jij met ons mee om de wereld een stukje beter te maken en te genieten van heerlijke koffie?

Deze foto is gemaakt door Amber van Ambytious.nl